Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g97g379kcal0g95.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 49g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g970g281kcal8.7g52.4g3.9g22.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2232g1320kcal17.4g295g7.8g44.6g
Valittu annoskoko1116g660kcal8.7g147.5g3.9g22.3g
Annoskoko puolitettuna558g330kcal4.4g73.8g2g11.2g
Arvot/100g100g59kcal0.8g13.2g0.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437325