Languria salaatti

1. Leikkaa salaatti ohuehkoiksi suikaleiksi ja mausta ruususuolalla salaaatin lehdet
2. Pilko kurkku ja tomaatit kuutioiksi, sekoita aineita kevyesti keskenään.

Voit maustaa halutessasi tässä vaiheessa salaatin sitruunanmehulla ja tai vadelmavinegretellä
3. Murenna vuohenjuusto sekaan
4. Silppua kevätsipulin vartta joukkoon n. 1/2 dl tai maun mukaan
5. Pilko vesimeloni kuutioiksi ja lisää joukkoon
6. Lisää purkillinen raejuustoa
7. sekoita vielä kevyesti

Kurpitsansiemenet sopivat koristeeksi salaattiin, mutta niistä saa sitten vähän lisää kaloreita

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesimeloni, kuorittu (Kela 1989), annos 100g437g101kcal1.7g23.2g0g2.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g197g40kcal1.2g7.5g0.6g2.8g
Kurkku, tuore175g18kcal1g3g0.2g1.2g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki175g140kcal22.7g3.5g3.5g0g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g28g71kcal4.5g0.4g5.6g0g
Salaatti, jäävuori tuore87g8.7kcal1g0.7g0.2g0.9g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2233g763kcal64.6g78.2g20.2g15.6g
Valittu annoskoko1117g382kcal32.3g39.1g10.1g7.8g
Annoskoko puolitettuna558g191kcal16.2g19.6g5.1g3.9g
Arvot/100g100g34kcal2.9g3.5g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369511