UUNIMAKKARA JA OMENAISET KASVIKSET

1. Kuori ja lohko perunat ja sipulit.

Kuori porkkanat, halkaise ja paloittele.

2. Levitä kasvikset uunivuokaan.

Lisää öljy ja mausteet.

Sekoita.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

3.Kuori ja paloittele makkara.

Pese omenat hyvin, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi.

4. Lisää makkarat, omenat ja tomaatit vuokaan.

Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Muumimamma56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen lenkki, Atria, 12530g70kcal2.6g2.1g5.7g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 35g26kcal0.7g5.4g0.1g0.3g
Porkkana 8.1g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g12g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy annos (Primadonna), annos 10g7.5g62kcal0g0g6.9g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 16g6kcal0g1.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g340kcal7.2g19.8g25.4g2.4g
Valittu annoskoko112g170kcal3.6g9.9g12.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna56g85kcal1.8g5g6.4g0.6g
Arvot/100g100g152kcal3.2g8.8g11.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299236