Kaalikeitto by Minde

500 g kaalia
5 porkkanaa (n. 250 g)
1/2 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
0,5 l vettä
1 lihaliemikuutio
suolaa
rouhittua mustapippuria

Leikkaa kaali ja porkkanat pieniksi, lisää ne kattilaan veden kanssa.

Lisää joukkoon myös lihaliemikuutio.

Pilko sipuli ja ruskista se jauhelihan kanssa oliiviöljyssä.

Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla.

Lisää jauheliha-sipuliseos keittoon.

Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kaali ja porkkanat ovat pehmenneet (n. 30 min.)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali31g6.6kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen25g35kcal4.8g0g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g6.3g5.6kcal0.2g0.2g0.4g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g119kcal11g4.6g6.4g2.2g
Valittu annoskoko112g60kcal5.5g2.3g3.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna56g30kcal2.8g1.2g1.6g0.6g
Arvot/100g100g53kcal4.9g2.1g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=439404