Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk64g17kcal0.4g3.4g0.1g0.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7.2kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g179kcal15.2g7.8g9.2g2.2g
Valittu annoskoko112g90kcal7.6g3.9g4.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna56g45kcal3.8g2g2.3g0.6g
Arvot/100g100g80kcal6.8g3.5g4.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294803