Lohikeitto

Kuori perunat ja kuutioi tai lohko ne. Kuori ja pilko sipuli.

Laita perunat, sipuli, valkopippurit ja mausteet kattilaan.

Kuullota niitä muutama minuutti voissa.

Kaada kattilaan kuuma kalaliemi ja keitä, kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

Irrota lohifileestä nahka ja paloittele lohi kuutioiksi.

Lisää kuutiot keittoon ja keitä kunnes kala on kypsää.

Lisää kerma ja lämmitä kiehuvaksi, mutta älä enää keitä.

Ota kattila liedeltä ja ripottele keiton päälle reilusti silputtua tilliä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Annu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g19g11kcal0.3g2.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kirjolohifilee 25g41kcal4.2g0g2.7g0g
Kalaliemivalmiste Knorr yksi pala 5g0.5g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Flora culinesse0.8g5.8kcal0g0g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 52g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%10g17kcal0.3g0.3g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g155kcal10g6g10g0.6g
Valittu annoskoko112g78kcal5g3g5g0.3g
Annoskoko puolitettuna56g39kcal2.5g1.5g2.5g0.2g
Arvot/100g100g69kcal4.5g2.7g4.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146506