Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Paprikajauhe 0.2g0.8kcal0g0g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g9g14kcal2.5g0.1g0.3g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g14g3.1kcal0.1g0.6g0g0.3g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g8.4g2.1kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 24g18kcal0.4g3.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g101kcal6.8g10.4g2.6g1.8g
Valittu annoskoko112g50kcal3.4g5.2g1.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna56g25kcal1.7g2.6g0.7g0.5g
Arvot/100g100g45kcal3g4.6g1.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80271