Kevyt bolognese parsakaalilla

Kuullota sipuli ja lisää joukkoon jauheliha.

Ruskista kevyesti.

Kaada joukkoon tomaattimurska ja tomaattipyre ja lisää puolitoista tölkillistä vettä.

Anna kiehua.

Kiehauta parsakaalit kevyesti ja lisää kastikkeeseen.

Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla ja oreganolla.

Lisää joukkoon valkosipulimurskaa oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%50g85kcal10g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Mutti paseerattu tomaatti11g3.6kcal0.2g0.5g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g8.8g6.5kcal0.4g1.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 31g11kcal1.4g0.6g0.1g0.8g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g244kcal24.2g5.8g12.8g2.4g
Valittu annoskoko113g122kcal12.1g2.9g6.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna56g61kcal6.1g1.5g3.2g0.6g
Arvot/100g100g108kcal10.7g2.6g5.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373963