Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen36g51kcal6.9g0g2.6g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)36g11kcal0.4g2g0.1g0g
Sipuli 7.3g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g29g29kcal0.6g4.1g1.1g0g
Rypsiöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Basilika, tuore 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g218kcal16g13g11.2g0.2g
Valittu annoskoko112g109kcal8g6.5g5.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna56g55kcal4g3.3g2.8g0.1g
Arvot/100g100g97kcal7.1g5.8g5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210