Sämpylät (Hajdu)

Lämmin vesi, lisää kuivahiiva pussi, ruisleseet, suola, siirappi, sämpyläjauhot.

Alusta taikina ja lisää sulatettu voi.
Nostata taikinaa leivo sämpylöiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g0.7g2.5kcal0.3g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 3.8g12kcal0g2.8g0g0g
Ruislese 1.6g4.5kcal0.2g0.4g0.1g0.6g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g65g219kcal9g41.8g1.5g3.9g
Voi 3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g520kcal19g90.6g8.2g9g
Valittu annoskoko113g260kcal9.5g45.3g4.1g4.5g
Annoskoko puolitettuna56g130kcal4.8g22.7g2.1g2.3g
Arvot/100g100g231kcal8.4g40.3g3.6g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268991