Mustikkamuffinit

Sekoita ensin 1muna, sokeri ja juokseva sunnuntai keskenään.

Lisää sitten keskenään sekoitetut kauraleseet, vehnäjauho, vanilliinisokeri sekä leivinjauhe.

Lisää maito taikinaan ja sekoita tasaiseksi.

Lisää mustikat lopuksi varovasti sekoittaen.

Pakastemustikat saa laittaa jäisinä.

Jaa taikina 12 muffinivuokaan ja jätä niihin hieman kohoamistilaa.

Paista 225asteessa uunin keskitasolla n.15-18minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Minisini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)19g136kcal0g0g15.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 11g14kcal1.2g0g1g0g
Kauralese, Sydänystävä, 1dl=50g7.1g23kcal1.2g3.3g0.5g1.2g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g25g86kcal3g17.5g0.5g0.7g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 10g2.5kcal0.3g0.3g0g0g
Mustikka metsä- 23g10kcal0.1g1.5g0.1g0.7g
Sokeri 17g68kcal0g16.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g686kcal11.8g80g34.4g5.2g
Valittu annoskoko113g343kcal5.9g40g17.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna56g172kcal3g20g8.6g1.3g
Arvot/100g100g305kcal5.2g35.5g15.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101588