Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)28g51kcal5.4g0g3.1g0g
Purjosipuli 25g5.8kcal0.5g0.6g0.1g0.5g
Sitruunamehu, laimentamaton3.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g47g28kcal0.5g2.1g1.9g0.3g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana226g267kcal13.2g6.6g20.4g1.6g
Valittu annoskoko113g133kcal6.6g3.3g10.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna56g67kcal3.3g1.7g5.1g0.4g
Arvot/100g100g118kcal5.9g2.9g9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104191