Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät42g156kcal5.4g28.8g2.5g2.5g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g71g21kcal0.8g3.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g354kcal12.4g65.2g5.2g5g
Valittu annoskoko113g177kcal6.2g32.6g2.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna56g89kcal3.1g16.3g1.3g1.3g
Arvot/100g100g157kcal5.5g29g2.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818