Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g100g31kcal1.2g7.3g0.2g3.1g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g6.3g25kcal2.1g0g1.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton5.2g1.1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g113kcal6.6g14.8g4g6.2g
Valittu annoskoko113g57kcal3.3g7.4g2g3.1g
Annoskoko puolitettuna56g28kcal1.7g3.7g1g1.6g
Arvot/100g100g50kcal2.9g6.6g1.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646