Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 44g33kcal0.8g6.8g0.1g0.4g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g19g27kcal2.8g0g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen31g10kcal1g1.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu11g14kcal1.2g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g185kcal11.8g17.2g7g1g
Valittu annoskoko113g92kcal5.9g8.6g3.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna56g46kcal3g4.3g1.8g0.3g
Arvot/100g100g82kcal5.2g7.6g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479