Kaalisalaatti kesällä

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Silppua sipulinvarret.

Kuori ja suikaloi omena.

Sukaloi maustekurkku.

Pane ainekset kulhoon ja sekoita joukkoon viinietikka, öljy ja mausteet.

Hyvää makkaran tai lihan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g75g18kcal0.9g2.6g0.2g1.6g
Sipuli 2.8g0.9kcal0g0.1g0g0g
Omena, keskiarvo, punnittu kuorineen 19g6.1kcal0g1.2g0g0.3g
Maustekurkku sokerisuolattu 11g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Ruokasuola jodioitu 0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g89kcal2g8.8g4.2g4.2g
Valittu annoskoko113g45kcal1g4.4g2.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna56g22kcal0.5g2.2g1.1g1.1g
Arvot/100g100g40kcal0.9g3.9g1.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75847