Tomaattikeitto

Kuutioi sipulit ja kuullota ne öljyssä.

Lisää kattilaan ½l vettä ja paseerattu tomaatti.

Sekoita hyvin 2 dl kylmää vettä jauhoihin ja lisää se kiehuvaan keittoon ohuena nauhana.

Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla, pippureilla ja oreganolla ja anna kiehua n. 15min.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kuumua n. 3min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Tiina1989
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)39g12kcal0.4g2.3g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light7.8g14kcal0.7g0.3g1.2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.8g2kcal0.1g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.8g13kcal0.4g2.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana226g105kcal3.6g11.4g5.2g1.2g
Valittu annoskoko113g53kcal1.8g5.7g2.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna57g26kcal0.9g2.9g1.3g0.3g
Arvot/100g100g47kcal1.6g5g2.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83323