Raparperipiirakka

Vaahdota voi ja sokeri.

Lisää muna hyvin sekoittaen.

Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää taikinaan.

Levitä taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle, nosta hiukan reunoja.

Kuori raparperit ja leikkaa ne ohuiksi paloiksi.

Sekoita kermaviili, sokerit, muna ja raparperinpalat.

Levitä raparperiseos tasaisesti pohjan päälle.

Kaada seos piirakan päälle.

Paista n.200 asteessa n. 20-30 min. kunnes kermaviili pintakin on saanut hiukan väriä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ammumariu

Ammumariu sanoi...

Kuuluu kaksi munaa yksi taikinaan ja yksi raparperisekoitukseen, ei jostain syystä ottanut kaksi munaa..

perjantai 20.05.2011 klo 11:15

AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 13g96kcal0.2g0.1g10.7g0g
Sokeri 7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Muna, annos 60g5.3g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.2g8g0.1g0.4g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 5.3g18kcal0g4.3g0g0.1g
Leivinjauhe 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Raparperi 44g15kcal0.3g2.4g0g0.6g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 18g11kcal0.6g0.8g0.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Sokeri7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana226g496kcal5.4g63.4g23.4g2.2g
Valittu annoskoko113g248kcal2.7g31.7g11.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna57g124kcal1.4g15.9g5.9g0.6g
Arvot/100g100g220kcal2.4g28.1g10.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234205