Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g44g26kcal0.7g5.7g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 29g66kcal5.5g0g5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl15g12kcal0.2g0.6g1g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana226g233kcal13g13.6g14g1g
Valittu annoskoko113g117kcal6.5g6.8g7g0.5g
Annoskoko puolitettuna57g58kcal3.3g3.4g3.5g0.3g
Arvot/100g100g103kcal5.8g6g6.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281082