Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 21g74kcal2.2g15g0.3g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g38g58kcal7.8g0g3.5g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g11g4.4kcal0.2g0.9g0g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g15g8.4kcal0.1g2.1g0.1g0.2g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste8.2g30kcal2.4g0.1g2.3g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g369kcal25.4g36.4g14.6g2g
Valittu annoskoko113g185kcal12.7g18.2g7.3g1g
Annoskoko puolitettuna56g92kcal6.4g9.1g3.7g0.5g
Arvot/100g100g164kcal11.3g16.1g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444