Rapea tonnikala-salamipizza

Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Kuidukas lese myllynparas9g24kcal1.6g3.2g0.6g2.8g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl19g66kcal2.6g12g0.6g1g
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Dolmio Light Classico Bolognese23g8.7kcal0.3g1.8g0g0.2g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)19g53kcal5.8g0g3.2g0g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).14g16kcal3.5g0g0.1g0g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g2.3g6.2kcal0.5g0g0.5g0g
Hillosipulisäilyke 3.3g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana226g424kcal28.6g34.6g18.4g8.2g
Valittu annoskoko113g212kcal14.3g17.3g9.2g4.1g
Annoskoko puolitettuna56g106kcal7.2g8.7g4.6g2.1g
Arvot/100g100g188kcal12.7g15.3g8.2g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87610