Soijarouhesämpylät

Resepti muokattu Hyvä Terveys 3/2009 s. 76 ohjeesta:

Liota soijarouhepapuja 50 min.
Lämmitä vesi ja öljy 40 asteiseksi.

Sekoita hiiva, suola, siemenet ja leseet vehnäjauhoihin.

Lisää ne ja murskatut valkosipulin kynnet sekä soijapapurouhe veteen.

Sekoita.

Alusta grahamjauhot joukkoon.

Kohota lämpimässä peitettynä 30 min. Pyöritä sämpylöiksi.

Kohota.

Voitele vedellä.

Paista 225 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Aretta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 421g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 38g335kcal0g0g37.9g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g7.7g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 6.9g0.2kcal0g0g0g0g
Auringonkukansiemen 70g416kcal16.1g8.8g34.7g4.2g
Kauralese 42g151kcal7.6g19.2g3.2g7.4g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Soijarouhe, vaalea 25g94kcal9.4g11.4g0.6g2.5g
Vehnäjauho puolikarkea 273g938kcal27.9g191.4g3.3g9.6g
Grahamjauho 231g759kcal24.4g140.4g5.1g22.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g5399kcal171.6g744.2g169.6g93.4g
Valittu annoskoko1120g2700kcal85.8g372.1g84.8g46.7g
Annoskoko puolitettuna560g1350kcal42.9g186.1g42.4g23.4g
Arvot/100g100g241kcal7.7g33.2g7.6g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112785