Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 175g31kcal3.2g0.7g0.9g3.3g
Chili paprika punainen63g25kcal1.3g5.7g0g0g
Maissi jyvät 139g200kcal3.9g35.5g3.3g5.1g
Fetajuusto, Milbona70g196kcal14g0.4g15.4g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g210g159kcal11.1g36.6g0.8g9.5g
Kana 210g396kcal42.6g0g25.2g0g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g140g42kcal2.8g9.8g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 4.2g22kcal0g0g2.5g0g
Chilikastike, Felix105g105kcal2.1g22.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g2359kcal162.4g222.4g96.6g36g
Valittu annoskoko1120g1180kcal81.2g111.2g48.3g18g
Annoskoko puolitettuna560g590kcal40.6g55.6g24.2g9g
Arvot/100g100g105kcal7.3g9.9g4.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361