Sipulikeitto

Pilko kaali ja laita se veteen kiehumaan.

Lisää joukkoon kasvisliemikuutio tai kaksi.

Kuullota sipulit, herkkusienet ja valkosipuli.

Lisää ne kattilaan.

Mausta adzikalla ja anna kiehua vielä puolisen tuntia.

Syö leipäkuutioiden tai smetanasilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)109g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Valkosipuli 22g24kcal1.7g3.6g0.1g0.5g
Herkkusieni 44g7kcal0.9g0.1g0.1g0.7g
Vesi525g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali219g46kcal2.6g7.4g0.4g4.6g
Adzika kaste 220ml11g18kcal0.7g2.8g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g138kcal0g0g15.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g619kcal19.2g55.2g33.8g21.4g
Valittu annoskoko1120g309kcal9.6g27.6g16.9g10.7g
Annoskoko puolitettuna560g155kcal4.8g13.8g8.5g5.4g
Arvot/100g100g28kcal0.9g2.5g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312149