Punainen paputahna

Liota punaisia adzukipapuja yön yli. Huuhdo.

Laita kattilaan kiehumaan.

Kun saavuttaa kiehumispisteen laita hella pois päältä ja anna papujen olla 5 min. Vaihda vesi.

Keitä pavut kypsiksi miedolla lämmöllä.

Kun pavut ovat kypsiä laita lämpö täysille ja lisää sokeri.

Keitä tavoite tahmeuteen.

Jäähdytä.

Laskennallisesti 1 annos on 1 iso ruokalusikallinen.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 20 grammaa

Sariel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Adzukipapu raaka (Risetti), annos 48g320g1024kcal70.4g185.6g3.2g38.4g
Sokeri 320g1299kcal0g319.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 480g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g4646kcal140.8g1010.6g6.4g76.8g
Valittu annoskoko1120g2323kcal70.4g505.3g3.2g38.4g
Annoskoko puolitettuna560g1162kcal35.2g252.7g1.6g19.2g
Arvot/100g100g207kcal6.3g45.1g0.3g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326976