Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 171g237kcal21.4g0.5g16.8g0g
Sokeri 220g895kcal0g220.2g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g23g91kcal0g22.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 379g1299kcal38.6g265g4.5g13.2g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 93g825kcal0g0g93.3g0g
Porkkana 233g76kcal1.4g13g0.5g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g6847kcal122.8g1043.2g230.2g38.2g
Valittu annoskoko1120g3423kcal61.4g521.6g115.1g19.1g
Annoskoko puolitettuna560g1712kcal30.7g260.8g57.6g9.6g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400671