Kaura-tattarinäkkäri

Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g134g817kcal25.5g6.7g73.7g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale40g24kcal4g2g0.1g29.3g
Tattarijauho, Myllynparas94g319kcal12.2g63.3g1.6g5g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g67g241kcal11.4g31.5g5.2g10.7g
Leivinjauhe 13g24kcal0.7g5.1g0g0.1g
Fiber husk (1rkl=10g)27g2.7kcal0.4g0g0.2g22.8g
Vesi670g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g75g548kcal0.8g0.8g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g3950kcal110g218.8g281.6g135.8g
Valittu annoskoko1120g1975kcal55g109.4g140.8g67.9g
Annoskoko puolitettuna560g988kcal27.5g54.7g70.4g34g
Arvot/100g100g176kcal4.9g9.8g12.6g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456365