Jauheliha-hapankaalipata

Paista jauheliha, lisaa sipuli.

Kuumenna kattilassa vesi ja sekavihannekset seka paprika.

Lisaa joukkoon jauheliha ja sipuli.

Anna kuumentua.

Lisaa joukkoon hapankaali ja anna hautua vahintaan puoli tuntia, mielellaan kauemmin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Mato81

Mato81 sanoi...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

maanantai 21.04.2008 klo 19:35

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 146g41kcal3.3g4.2g0.3g3.2g
Paprika, punainen58g15kcal0.5g2.7g0.2g1.2g
Paprika keltainen 23g6.9kcal0.2g1.2g0g0.5g
Hapankaali 371g104kcal4g16g0.7g7.6g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha334g554kcal63.4g0g33.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g1476kcal144.4g54.2g69.4g27.2g
Valittu annoskoko1120g738kcal72.2g27.1g34.7g13.6g
Annoskoko puolitettuna560g369kcal36.1g13.6g17.4g6.8g
Arvot/100g100g66kcal6.4g2.4g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63526