Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)6250g4250kcal100g931.3g6.3g0g
Emmental, punaleima 17%1250g3625kcal425g0g212.5g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g2500g2125kcal35g110g175g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20000kcal1120g2082.6g787.6g15g
Valittu annoskoko10000g10000kcal560g1041.3g393.8g7.5g
Annoskoko puolitettuna5000g5000kcal280g520.7g196.9g3.8g
Arvot/100g100g100kcal5.6g10.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85629