Kolme pitsaa

Sekoita rahka, munat, lese, soijajauho ja fibrex sekaisin.

Lisää hieman leivinjauhetta ja suolaa.

Levitä mössö leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Anna jäähtyä hetken ja levitä sen jälkeen tomaattisosetta koko pohjan päälle.

Jaa pohja mielessäsi neljään sektoriin ja lappaa ainekset pohjan päälle.

Yhteen sektoriin tulee parmankinkkua ja rucolaa (lisää rucola vasta kun pitsa on kypsää), toiseen jauhelihaa, katkarapuja ja herkkusieniä, kolmanteen ja neljänteen sektoriin tulee kanaa ja persikkaa.

Leikkaa mozzarella siivuiksi ja asettele ainesten päälle.

Paista 15 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)2010g1125kcal170.8g100.5g4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1021g1286kcal112.3g3.1g91.9g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%97g241kcal13.5g10.6g5.4g47.3g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit257g1029kcal102.9g41.2g51.4g38.6g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale80g48kcal8g4g0.2g58.7g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g1125g1080kcal47.3g191.3g2.3g55.1g
Herkkusieni viipaloitu (Lutece), annos 170g402g72kcal8.4g0.8g1.6g11.3g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen563g782kcal106.9g0g39.4g0g
Katkarapu 563g385kcal81.3g0g6.2g0g
Parman kinkku (lean), annos 50g402g555kcal108.5g0g14.1g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g80g12kcal0.8g1.6g0.2g1.1g
Atria Broilerin ohutleike (naturell), kypsä989g1503kcal308.5g0g28.7g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g402g201kcal4g48.2g4g0g
Mozzarella 19% (X-tra), annos 125g2010g5024kcal361.7g30.1g381.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g26689kcal2869.8g862.8g1262.4g424.2g
Valittu annoskoko10000g13345kcal1434.9g431.4g631.2g212.1g
Annoskoko puolitettuna5000g6672kcal717.5g215.7g315.6g106.1g
Arvot/100g100g133kcal14.3g4.3g6.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271878