Soija-makaronilaatikko

Valmistetaan kuten kaikki makaroonilaatikot.

Keitä makaronit suolavedessä ja turvota soijarouhe toisessa vedessä.

Siivilöi makaronit ja sekoita soijarouheeseen haluamasi mausteet.

Lado vuokaan jossa vähän öljyä, ripottele sekaan pilkottua porkkanaa ja sörssä sekaasin.

Sitte tee maidosta ja munasta sinne liemi, laimenna vedellä jos et halua "seinämaista" makaroonilaatikkoa.

Paista sillee sopivasti ja syö.
Kun aterian jakaa kolmeen osaan, kaloreita tulee about 400 kcal, tai jos jaat annoksen neljään, kaloreita tulee noin 250 .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1067g452kcal104.6g4.3g1.1g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 3556g3434kcal107g696.5g11.4g35.2g
Soijajauho vähärasvainen 222g868kcal100.7g63.1g16g32g
Porkkana, keskikokoinen 65g578g162kcal3.5g34.4g1.2g14.4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1778g587kcal58.7g87.1g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g889g2871kcal444.4g266.7g4.4g48.9g
Makaroni, keitetty, suolaa 889g858kcal26.8g174.1g2.8g8.8g
Vesi889g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 133g1179kcal0g0g133.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20821kcal1691.4g2652.4g340.4g278.6g
Valittu annoskoko10000g10411kcal845.7g1326.2g170.2g139.3g
Annoskoko puolitettuna5000g5205kcal422.9g663.1g85.1g69.7g
Arvot/100g100g104kcal8.5g13.3g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148297