Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 247g188kcal4.6g38.3g0.5g2.5g
Parsakaali (Pirkka)156g47kcal7.2g3.1g0.5g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g1.7g4.1kcal0.1g0.7g0.1g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g43g145kcal9.5g0.1g12.1g0g
Vesi622g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.7g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2250g797kcal44.2g89.8g26.6g6.8g
Valittu annoskoko1125g399kcal22.1g44.9g13.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna563g199kcal11.1g22.5g6.7g1.7g
Arvot/100g100g35kcal2g4g1.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056