Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)295g493kcal41.3g2.1g38.4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g281g169kcal4.2g36.6g0.3g2.5g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g56g39kcal1.8g6.8g0.1g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g70g84kcal2.4g2.5g7g0g
Vesi422g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2250g1572kcal99.4g96g91.6g5g
Valittu annoskoko1125g786kcal49.7g48g45.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna563g393kcal24.9g24g22.9g1.3g
Arvot/100g100g70kcal4.4g4.3g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150326