Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 625g113kcal3.5g15.6g2.5g4.4g
Tomaatti, tuore375g76kcal2.2g14.2g1.1g5.2g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa125g375kcal28.7g0g28.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2250g1128kcal68.8g59.6g64.6g19.2g
Valittu annoskoko1125g564kcal34.4g29.8g32.3g9.6g
Annoskoko puolitettuna563g282kcal17.2g14.9g16.2g4.8g
Arvot/100g100g50kcal3.1g2.6g2.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480