Makaroonilaatikko

Keitä makaroonit lihaliemivedessä.

Paista jauheliha ja lisää joukkoon pannulle pilkottu sipuli.

Mausta jauheliha-sipuli-seos.

Voitele vuoka juoksevalla rasvaseoksella.

Pilko vielä 1 sipuli kohtalaisen isoiksi paloiksi.

Sekoita kulhossa jauheliha, sipulipalat sekä makaroonit ja kaada seos vuokaan.

Valmista kulhossa maito-kananmuna-seos ja mausta se. Kaada munamaito laatikkoon, ja varmista että se yltää pinnalle asti.

Paista uunissa 225-250 asteessa noin 40 min uunin keskiritilällä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Norenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 257g824kcal68.8g0g61.5g0g
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g321g1124kcal41.1g223.9g6.1g10.3g
Sipuli (kuorittu)71g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen321g106kcal10.6g15.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 141g202kcal17.7g0.4g14.5g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos6.4g46kcal0g0g5.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi7.1g20kcal0.6g0.5g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2250g4682kcal279.4g487.8g177.8g23g
Valittu annoskoko1125g2341kcal139.7g243.9g88.9g11.5g
Annoskoko puolitettuna563g1171kcal69.9g122g44.5g5.8g
Arvot/100g100g208kcal12.4g21.7g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237518