Broileria kaalipedillä

Kaali suikaloidaan, kuullotetaan ja laitetaan uunivuoan pohjalle.

Päälle ladotaan koivet.

Uunissä 160-180 astetta, tunti tai niin että broilerin koivet ovat kunnolla kypsiä.

Mausteena:
suola

Alkuperäinen resepti löytyy (ainakin) Karppifoorumilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, raaka 563g1166kcal91.1g0g90g0g
Kaali, valkokaali563g119kcal6.8g19.1g1.1g11.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2250g2570kcal195.8g38.2g182.2g23.6g
Valittu annoskoko1125g1285kcal97.9g19.1g91.1g11.8g
Annoskoko puolitettuna563g642kcal49g9.6g45.6g5.9g
Arvot/100g100g114kcal8.7g1.7g8.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318914