Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 438g333kcal8.2g67.8g0.9g4.4g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g188g272kcal28.1g0g18.2g0g
Sipuli (kuorittu)69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Rypsiöljy 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen313g103kcal10.3g15.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu113g142kcal12.4g0.3g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2250g1848kcal119.8g173.4g71.2g11.2g
Valittu annoskoko1125g924kcal59.9g86.7g35.6g5.6g
Annoskoko puolitettuna563g462kcal30g43.4g17.8g2.8g
Arvot/100g100g82kcal5.3g7.7g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479