Kalapihvit

Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja jauhettu kala.

Kalaksi sopii niin tuore kuin pakastekala jauhettuna, myös säilykekalaa on kätevä käyttää.

Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä.

Sekoita tasaiseksi muretaikinaksi.

Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä.

Kypsennä paistinpannulla tai 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 min kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 85g310kcal8.9g63.3g0.9g4.5g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%226g135kcal7.2g16g4.5g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)71g142kcal2.8g24.9g2.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna (Kieku), annos 60g68g98kcal8.6g0.2g7.6g0g
Lohi tuoresuolattu 564g1013kcal136.3g0g51.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2250g3395kcal327.6g208.8g134g9g
Valittu annoskoko1125g1698kcal163.8g104.4g67g4.5g
Annoskoko puolitettuna563g849kcal81.9g52.2g33.5g2.3g
Arvot/100g100g151kcal14.6g9.3g6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86281