Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 460g4069kcal0g0g460.1g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 341g238kcal4.3g38.5g4.3g13.3g
Mustapippuri 111g312kcal12.1g42.6g3.7g29.5g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 9088g11681kcal1885.7g0g454.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g32597kcal3804.2g162.2g1845g85.6g
Valittu annoskoko10000g16299kcal1902.1g81.1g922.5g42.8g
Annoskoko puolitettuna5000g8149kcal951.1g40.6g461.3g21.4g
Arvot/100g100g163kcal19g0.8g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197200