Jauheliha-pepperonirisotto

Pilko pepperoni pieniksi paloiksi.

Aloita jauhelihan ruskistaminen pannulla ja laita vesi kiehumaan kattilaan.

Sekoita veteen fondi.

Ruskistuksen loppuvaiheessa lisää pilkottu pepperoni ja riisi.

Kuullota hetki, mutta varo, ettei riisi pala.

Kaada sekaan vesi-kasvisfondiseosta vähän kerrallaan.

Anna nesteen imeytyä välillä ennen kuin lisäät sitä.

Anna hautua n. 25 minuuttia välillä nestettä lisäten.

Tarjoile halutessasi rucolan, aurinkokuivattujen tomaattien ja parmesaanin kera.

(Eivät sisälly reseptiin.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g415kcal47.5g0g25g0g
Pepperoni light, Snellman94g230kcal25.3g0g11.7g0g
Riisi & monivilja Risella (1dl = 80g)150g525kcal15g104.9g3.9g9g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)10g10kcal0.7g1.6g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 625g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2255g2357kcal177g213g81.2g18.4g
Valittu annoskoko1128g1178kcal88.5g106.5g40.6g9.2g
Annoskoko puolitettuna564g589kcal44.3g53.3g20.3g4.6g
Arvot/100g100g105kcal7.8g9.4g3.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168712