Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1776g3019kcal337.4g0g177.6g0g
Sipuli kuivattu 40g109kcal4.2g14g0.6g14g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g67g102kcal3.7g19.5g1g0g
Mustapippuri 29g81kcal3.1g11.1g1g7.6g
Makaroni, keitetty, suolaton 1776g1744kcal54.3g353.7g5.9g17.9g
Lihaliemikuutio Maggi98g274kcal8.8g6.8g22.5g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 4440g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g1776g3019kcal44.4g106.5g266.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g16693kcal911.8g1023.2g950g79.2g
Valittu annoskoko10000g8346kcal455.9g511.6g475g39.6g
Annoskoko puolitettuna5000g4173kcal228g255.8g237.5g19.8g
Arvot/100g100g84kcal4.6g5.1g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260659