Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 7092g10192kcal1134.8g0g631.2g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g508g1454kcal13.7g269.4g35.6g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton2364g3783kcal189.1g94.6g307.3g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g30857kcal2675.2g728g1948.2g0g
Valittu annoskoko10000g15428kcal1337.6g364g974.1g0g
Annoskoko puolitettuna5000g7714kcal668.8g182g487.1g0g
Arvot/100g100g154kcal13.4g3.6g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389484