Intialainen kukkakaali

Muut mausteet:

- ½ jauhettua inkivääriä
- 1 tl kurkumaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl garam masalaa
- 1 tl rouhittua mustapippuria

Huuhdo kukkakaali ja irrottele kukinnot.

Sekoita murskatut valkosipulinkynnet (3 kpl), mausteet, currytahna ja sitruunamehu keskenään.

Kuumenna öljy, lisää mausteseos ja sekoittele sitä pari minuuttia, jotta maut tasaantuvat.

Lisää vesi ja kukkakaalit ja keitä noin viisi minuuttia eli kunnes kukkakaali on lähes kypsää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 901g217kcal16.3g19.8g2.7g20.7g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Sitruunamehu, laimentamaton75g16kcal0.2g1.2g0g0.1g
Seesamöljy, kylmäpuristettu23g203kcal0g0g22.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 68g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)45g64kcal1.8g3.9g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2259g1039kcal39.4g55.6g59.8g42.4g
Valittu annoskoko1130g519kcal19.7g27.8g29.9g21.2g
Annoskoko puolitettuna565g260kcal9.9g13.9g15g10.6g
Arvot/100g100g46kcal1.7g2.5g2.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186200