Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 34g11kcal0.2g1.9g0.1g0.9g
Kaali, valkokaali34g7.1kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g2.5g0.5kcal0g0.2g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.8g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Hunaja 1.2g3.9kcal0g0.9g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 16g8.8kcal0.1g2g0g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g17g20kcal0.5g0.7g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana226g109kcal2.6g14.6g4g3.4g
Valittu annoskoko113g55kcal1.3g7.3g2g1.7g
Annoskoko puolitettuna57g27kcal0.7g3.7g1g0.9g
Arvot/100g100g48kcal1.2g6.5g1.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316