Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 1.2g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto5.9g16kcal1.1g0g1.3g0g
Purjosipuli 14g3.1kcal0.2g0.3g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 61g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)18g24kcal3.7g0g1.1g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto3.5g10kcal0.7g0g0.8g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.4g0.9kcal0g0g0.1g0g
Keittojuurekset, Rainbow9g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana226g127kcal11.6g1.8g8g0.6g
Valittu annoskoko113g64kcal5.8g0.9g4g0.3g
Annoskoko puolitettuna57g32kcal2.9g0.5g2g0.2g
Arvot/100g100g56kcal5.1g0.8g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198836