Bataatti-lanttu-broilerikeitto

Laita kattilan pohjalle öljyä ja chili-, cayenne- tai muuta maustetta ja kuumenna seos ja lisää siihen sipulirenkaat tai -hakkelus, kuullota.

Lisää sitten vettä litra (vaikka suoraan vedenkeittimestä) ja lisää kuutioidut juurekset kiehuvaan veteen.

Ja kun ne kiehuvat, niin voit lisätä siivuttamasi broilerinpalat (vähän isompia kuin valmiit).

Jos haluat ne kauniin rusehtavina, niin käytä pannulla.

Kookosmaidon voit lisätä loppuvaiheessa ja koristella vielä tuoreyrteillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 19g15kcal0.3g3.2g0g0.6g
Lanttu 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Broilerin ohutlieke (maustamaton) (Rainbow), annos 430g23g21kcal4.5g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy Luomu Virgino (Kankaisten Öljykasvit oy), annos 21g1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g9g16kcal0.2g0.2g1.6g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g1.3g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Vesimelooni tuore ilman kuoria (-), annos 1g47g12kcal0.4g1.9g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana226g158kcal11g12g7g1.8g
Valittu annoskoko113g79kcal5.5g6g3.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna57g39kcal2.8g3g1.8g0.5g
Arvot/100g100g70kcal4.9g5.3g3.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326543