Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g7.9g28kcal0.9g5.6g0.2g0.2g
Ruisjauho Pirkka6.4g20kcal0.6g3.9g0.1g1g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka14g47kcal1.8g8.9g0.4g0.5g
Kuivahiiva, annos 11g0.8g3kcal0.4g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Heinz ketsuppi6.7g6.9kcal0.1g1.6g0g0g
Chilikastike (Hp)1.1g1.5kcal0g0.4g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti25g35kcal4.5g0.2g1.2g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka10g5.8kcal0g1.4g0g0.1g
Aurajuusto (Valio), annos 17g6g20kcal1.2g0g1.7g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%15g43kcal4.6g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana226g478kcal28.2g44.6g19g3.6g
Valittu annoskoko113g239kcal14.1g22.3g9.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna57g120kcal7.1g11.2g4.8g0.9g
Arvot/100g100g211kcal12.5g19.7g8.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99890