Kaalipiirakka

Valmista taikina voista, juustoraasteesta, rahkasta ja mantelijauhoista.

Hauduta kaalisuikaleet ja sipulit kattilassa pehmeiksi noin tunti.

Lisää kinkku, hunaja, mausteet, keitetyt kananmunat ja raa´at kananmunat.

Levitä täyte pohjan päälle uunipellille, paista 175 C noin 45 minuuttia.

Mukautettu ohje eestiläisestä kaalipiirakan ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Oltermanni, perinteinen4.4g16kcal1.1g0g1.3g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g20g118kcal4.1g1.3g10.6g0g
Rahka, valio4.4g2.8kcal0.4g0.2g0g0g
Keräkaali, 100g44g11kcal0.5g1.5g0.1g0.9g
Sipuli 8.8g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Hunaja 1.8g5.8kcal0g1.4g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.2g0kcal0g0g0g0.2g
Kananmuna, keitetty 4.8g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 4.8g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Joulukinkku, rasva poistettu15g26kcal4.6g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g458kcal24g10g34.6g2.4g
Valittu annoskoko113g229kcal12g5g17.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna57g115kcal6g2.5g8.7g0.6g
Arvot/100g100g202kcal10.6g4.4g15.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230436