Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

Revi huuhdottu ja valutettu lollo rosso (tai frisee rosso) salaatti laakealle vadille.

Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi.

Puhdista ja lohko mansikat.

Viipaloi halloumi ja paista ne (2rkl) oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.

Sekoita kastikeainekset keskenään: soseuta reilu kourallinen TUORETTA MINTTUA 4rkl oliiviöljyä ja 2rkl vaaleaa balsamico-etikkaa sauvasekoittimella, rouhi sekaan hieman mustapippuria.

Sekoita melonit, mansikat, halloumit, rucolat ja kastike toisessa kulhossa (onnistuu parhaiten käsin).

Lisää seos salaattipedin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 8.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Rucolasalaatti (60g pussi) (Pirkka), annos 20g2.6g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Vesimeloni, punnittu kuorineen 44g8.8kcal0.2g1.7g0g0.3g
Cantaloupe meloni22g4.4kcal0.1g0.9g0g0.2g
Mansikka 22g10kcal0.1g1.8g0g0.4g
Halloumi juusto (Eridanous), annos 100g8.7g28kcal1.9g0.1g2.2g0g
Oliiviöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Oliiviöljy 2.4g22kcal0g0g2.4g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g0.9g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Balsamico valkoinen (Acentino), annos 25g1.2g1.2kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana226g175kcal5g10g11.6g2.2g
Valittu annoskoko113g87kcal2.5g5g5.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna57g44kcal1.3g2.5g2.9g0.6g
Arvot/100g100g77kcal2.2g4.4g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428189