Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 35g8.6kcal0.5g0.7g0.2g0.9g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 35g45kcal7.3g0g1.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g32g11kcal0.5g2.2g0g0.4g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g11g41kcal3.1g0.2g3.2g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g225kcal22.8g6.2g11.8g2.6g
Valittu annoskoko114g113kcal11.4g3.1g5.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna57g56kcal5.7g1.6g3g0.7g
Arvot/100g100g99kcal10g2.7g5.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313374